De Zeven Schakels

Woonzorgcentrum
Zevenbergen

Algemene informatie

Vind je het leuk om te werken in een gezellig woonzorgcentrum? Houd je van grote, moderne gebouwen? Dan is de Zeven Schakels misschien iets voor jou.
De Zeven Schakels (onderdeel van Surplus) is een woonzorgcentrum voor ouderen in Zevenbergen. Cliënten van SOVAK doen er allerlei verschillende werkzaamheden. Er is veel mogelijk. We horen graag wat jij wilt doen en leren.

Wat kun je hier doen?

Bij De Zeven Schakels kun je van alles doen. Bijvoorbeeld:

   • Werken in het magazijn
    We noemen dat ook wel logistiek werk. In het magazijn komen alle spullen binnen. Koffie voor het restaurant maar ook toiletpapier. Werk je in het magazijn? Dan zorg je ervoor dat deze spullen op de juiste afdelingen terecht komen. Je helpt ook met het ophalen van vuil van de afdelingen.
   • Werken in de brasserie
    Je schenkt koffie en thee in voor bewoners en bezoekers. Je dekt tafels voor het eten of helpt met afwassen. Je helpt bij het opscheppen van appelmoes of soep.
   • Ouderen helpen
    Je brengt koffie of thee naar ouderen die hulp nodig hebben. Je helpt ook mensen die in een rolstoel zitten. Je haalt hen op en brengt hen naar activiteiten toe. Dan maak je ook een praatje met ze.
   • Werken in de waskamer
    Je helpt met het wassen van beddengoed. Je vouwt het op of sorteert de was.

Dit zijn een paar voorbeelden. We horen graag wat jij graag doet en wilt leren. Dan kijken we samen met jou welk werk past bij jou.

Voor wie is werken bij De Zeven Schakels geschikt?

Je kunt bij de Zeven Schakels werken als je een (licht) verstandelijke beperking hebt. Er is begeleiding tijdens je werk. Je moet het leuk vinden om oudere mensen te ontmoeten. Het maakt niet uit of je bij SOVAK, thuis of bij een andere organisatie woont. De Zeven Schakels is een groot en ruim gebouw. Daardoor krijg je er veel prikkels. Vind je dat vervelend? Dan is werken bij De Zeven Schakels minder geschikt voor jou. Samen met jou bepalen we op welke dagen of dagdelen je hier komt werken. Dat kan 1 dag zijn, maar ook 4 dagen.

De Zeven Schakels in het bijzonder

De Zeven Schakels is een gezellig woonzorgcentrum. Het is er levendig. Doordat het een grote locatie is, zijn er veel mogelijkheden. Minimaal één keer per week bezoekt de jobcoach deze locatie om te kijken hoe het gaat. Elke 6 weken is er een gesprek met jou en je begeleider: hoe gaat het, wat gaat er wel en niet goed en wat wil je nog leren? Werken bij De Zeven Schakels geeft plezier. Voor hen, voor jou maar ook voor de ouderen die er wonen.

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.