CSI

Bedrijf in handlingsystemen
Raamsdonksveer

Algemene informatie

Lijkt het jou leuk om in een keuken te werken? Om broodjes te maken of klanten te helpen? Dan is werken bij CSI echt iets voor jou. Bij CSI (Raamsdonkveer) zorg je samen met andere cliënten en begeleiders van SOVAK voor de kantine. Het is een fijne werkomgeving waar je de kans krijgt om je te ontwikkelen. Je doet ervaring op in de horeca en oefent sociale vaardigheden. Je krijgt ook scholing over hygiëne, want dat is belangrijk in een keuken.

Wat kun je hier doen?

Bij CSI kun je werken in de bedrijfskantine. Medewerkers van CSI komen daar koffie drinken en lunchen. Je kunt hier van alles doen, zoals:

        • Luxe broodjes, salades en soep maken
        • Het buffet bijvullen als iets (bijna) op is
        • Appeltaart maken (op bestelling)
        • Bestellingen opnemen
        • Achter de kassa werken
        • Schoonmaken in de kantine en keuken
        • Afwassen

Samen met jou kijken we welke werkzaamheden je kunt gaan doen.

Voor wie is werken bij CSI geschikt?

Je kunt bij CSI werken als je een (licht) verstandelijke beperking hebt. Bij CSI zijn twee begeleiders van SOVAK die je ondersteunen. En je werkt er samen met andere cliënten. Je moet het leuk vinden om te werken in een keuken. Het maakt niet uit of je bij SOVAK, thuis of bij een andere organisatie woont. Zit je in een rolstoel? Dan is het helaas niet mogelijk om bij CSI te werken.

CSI in het bijzonder

We kunnen veel vertellen, maar eigenlijk kun je beter zien en horen hoe het is om te werken bij CSI. Dat kan met onderstaand filmpje.

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.