Boerderij De Kloek

Werkplaats De Kloek
Terheijden

Algemene informatie

Vind jij het fijn om buiten te zijn? Wil je graag dieren verzorgen, planten snoeien of ander werk doen op een boerderij? Dan ontmoeten wij jou graag bij Boerderij De Kloek. Bij ons kun je leren en werken én heb je elke dag iets leuks te doen.

Wat kun je hier doen?

Boerderij De Kloek is een echte boerderij. We hebben boerderijdieren zoals geiten, kippen en pony’s. Als je bij ons komt, mag je deze dieren verzorgen. Je geeft ze eten of maakt de hokken schoon. Werk je liever buiten in het groen? Dat kan ook. Je kunt bijvoorbeeld struiken of bomen snoeien of onkruid wieden. We vragen aan jou wat je wilt doen, wat je kunt doen, wat je wilt leren en wat bij je past. Daar zoeken we dan een passende klus bij. Is de boerderij toch niets voor jou, of wil je liever iets anders? Dan heeft Werkplaats De Kloek nog veel meer te bieden.

Voor wie is Boerderij De Kloek geschikt?

Wil je werken maar ook iets leren? Vind het fijn om buiten te zijn en te werken met dieren of in het groen? Dan ben je bij Boerderij de Kloek helemaal op je plek. Het maakt niet uit of je bij SOVAK, thuis of bij een andere organisatie woont. Boerderij De Kloek is er niet alleen voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Ook als je meer ondersteuning nodig hebt mag je altijd contact met ons opnemen. Wij denken met je mee. Boerderij De Kloek is minder geschikt voor je als je in een rolstoel zit.

Boerderij De Kloek in het bijzonder

Bij boerderij de kloek kun jij jezelf zijn. Je krijgt de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt. Bij boerderij de kloek en werkplaats de kloek leer je ook om samen te werken met je andere collega’s. Je kunt ook eventueel een combinatie maken met boerderij de kloek en werkplaats de kloek. Beide werkplekken bevinden zich op hetzelfde terrein.

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.