Appkuns

Ontwikkelaar/producent van kunststof producten
Oosterhout

Algemene informatie

Appkuns B.V. is een bedrijf in Oosterhout dat kunststofgranulaat verwerkt tot kunststofproducten door middel van een spuitgiet- of spuitgietblaasproces. Bij dit familiebedrijf werken bijna dagelijks tien tot veertien cliënten van SOVAK. Zij zijn gedetacheerd vanuit werkplaats Ruitersvaartseweg in Terheijden. De cliënten worden, samen met hun begeleider, per taxi gebracht en gehaald. Een leuk bedrijf waar onze cliënten graag werken.

Wat kun je hier doen?

Appkuns is een bedrijf dat kunststofproducten en onderdelen maakt, levert, assembleert en bedrukt in verschillende kleuren en vormen. Van verpakkingsmaterialen tot hoogwaardige technische producten, voor binnen- en buitenland. Het werk voor cliënten bestaat bijvoorbeeld uit inpakken, sorteren, monteren, stickeren en lijmen. Iedere cliënt doet werk dat aansluit bij zijn interesse en mogelijkheden.

Voor wie is Appkuns geschikt?

Bij Appkuns werken cliënten vanaf achttien jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Zij vinden het leuk om industriële werkzaamheden te doen. Op de werkvloer is een begeleider van SOVAK aanwezig. Die helpt cliënten om zoveel mogelijk zelfstandig te werken en ondersteunt waar nodig.

Appkuns in het bijzonder

Het bijzondere aan Appkuns is dat het een ‘regulier’ bedrijf is waar de cliënten van SOVAK een baan hebben. Zij maken onderdeel uit van een volledig in de maatschappij functionerend bedrijf. De cliënten zetten zich in als volwaardige werknemers en worden ook zo gezien door de collega’s in het bedrijf. Werken bij dit bedrijf bevordert de integratie en interactie tussen de cliënten van SOVAK en de samenleving.

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.